23 november 2006

Påtryckningar

Håll i hatten, här kommer den. Efter lite påtryckningar från kära grannan (vilket jag uppskattar) så skall jag skriva lite i bloggen om vad som hänt de sista dagarna och veckorna. Hmm.. få se nu. Jag har pluggat, jobbat, inte tränat och lite annat.
Javisst ja, vi hade ju 80 års fest den 18 november. Det var roligt som bare den. Vi började med öppet hus kl. 15.00. Både jag och Robban tänkte att det kommer säkert ingen precis när det öppnar.
Men jovisst kom det gäster lite efter kl. 15.00. Vi bjöd gästerna på mat och vi skålade med dem. Sedan fortsatte det så hela eftemiddagen och kvällen. Det kom folk hela tiden. Det var faktiskt lite som att öppna dörren på julafton. Vem där?
-Nej men hej, är det ni?? Åhh vad roligt! Välkomna in!
Mer presenter, mer mat (för gästerna), mer vin (för mig och Robban). Försökte hinna med att äta lite själv. Det blev just lite. Allt förlöpte väl. Inte ett glas eller tallrik gick i sönder.

Lite senare på kvällen när vi står ungefär 10-15 personer runt vår bar så lägger någon av världens rökare som luktar, rent ut sagt: skit.
Alla runt baren bara: åhhhh, puhh, vem la av den fisen? Alla tittade ner i sina glas och såg hur oskyldiga ut som helst. Vi skrattade allihop en stund och lukten försvann. Sedan blev det faktiskt lite dans i vardagsrummet. När klockan var 03.00 hade alla utom grannarna gått hem. Vi stod och pratade en liten stund vid baren och sedan gick de också hem.
När dagens, kvällens och nattens fest var slut, kunde vi konstatera att vi hade haft 52 gäster, druckit vin och festat i cirka 12 timmar.
Suck, allt var så lyckat och det verkade som alla på festen hade kul.

På söndagen var vi helt slut, men det var det värt.

Godnatt!

1 kommentar:

Ilskebyttan sa...

Har ju glömt att kommentera att det är bra att du lyder så fint!