25 september 2010

Bokmässan


har vi inte varit på idag.
Startade dagen med att ta det lugnt. Vi orkade inte med någon träning imorse. Både jag och Robban kom sent i säng igår kväll eller natt kanske man skall säga.
Jag och grannan satt och pratade, drack bubbel, vin och åt ost och helt plötsligt var klockan 00.30. Vi hade hur mysigt som helst.












Robban var på spa på Arken och mysade sig. Han var hemma vid 01.00. Vi unnade oss helt enkelt en sovmorgon idag.
Kl. 13.00 skulle Julia spela match så vi körde henne och kompisen till Tuve idrottshall.
Sedan körde vi in mot stan för att gå på bokmässan. Alla infarter till och runtomkring Svenska Mässan var fullständigt igenproppade. Alla de närmaste parkeringshusen var fulla. Vi åkte till och med till Lisebergs södra ingångs parkering men där var det också fullt.
Sedan var det ju dessutom en hockeymatch och fotbollsmatch i stan också. Inte undra på att det var mycket folk i rörelse.

Vi gav upp och åkte istället till Svenska Hem för att titta på kök. Eftersom vi går i köksbytartankar så är det lite kul att kolla vilket utbud som finns.

Efter titt på kök och en fika så gjorde vi ett nytt försök att ta oss in till Mässan. Nu var det ännu mer bilar så vi gav upp en gång till och åkte till Coop Bäckebol och handlade mat istället.

När vi hade varit hemma en stund kom granntösen G över och fick denna sminkning och frisyr gjord av vår dotter. Det är tydligen till inspelningen av deras film. Vi väntar med spänning på att få se resultatet.





1 kommentar:

Ilskebyttan sa...

Tack för i fredags! Mysigt, var ordet, sa Bull! :)