Förrätten, Kalvcarpaccio med parmesan, citron, pinjenötter och ruccola. (Var en aning sur av för mycket citron).
Varmrätten Oxfilé med ostronskivling, potatis, fänkål, lök, zucchini samt rödvinsreduktion. (De frågade aldrig hur jag ville ha köttet - fick det medium vilket var ok).
3 kommentarer:
Mitt betyg blir 4 av 5.
Förrätten, Kalvcarpaccio med parmesan, citron, pinjenötter och ruccola. (Var en aning sur av för mycket citron).
Varmrätten Oxfilé med ostronskivling, potatis, fänkål, lök, zucchini samt rödvinsreduktion. (De frågade aldrig hur jag ville ha köttet - fick det medium vilket var ok).
GP tyckte också 4 av 5.
http://www.gp.se/matdryck/krog/budget/1.21527-vino-pasta
Japp, samma här. Min torskrygg på hummer var jättegod.
Skicka en kommentar