17 september 2006

Bulgarienresan igen

Söndag 3/9
Det är min dotters födelsedag. Vi vaknade tidigt och gick ut på morgonpromenaden. Stretchar utanför lobbyn och går in och äter frukost. Eftersom Sverige är en timme tidigare än Bulgarien så väntar jag en stund med att ringa och gratulera henne. Vill ju inte göra som Annette och skicka ett SMS kl. 06.30 på morgonen. Hihihi. Krister var inte glad.

Solen skiner och det är varmt. Detär ju det här vi har väntat på!!! Skyndar oss ner till stranden för att sola och bada. Betalar för våra solstolar och efter en liten stund är vi redan varma. Kommer överens om att vi skall gå och bada. Åhhhhh vad kallt det är!! Tårna krymper ihop av kyla. Vi tittar på varandra och säger att nu kan vi inte gå upp. Vi måste ju doppa oss. Det tar en stund innan vi klarar det, men det går till slut. Vi verkligen njuter av solen.

När klockan är 15.00 går vi upp från stranden för att åka till Varna som är Bulgariens näst största stad en gång till. Möter en än gång vår "charmante chaufför" Yordan. Vi säger att vi skall åka cirka kl. 16.00. Återigen säger han okej och att han kommer till hotellet då. Vi missade ju den berömda Zigenarmarknaden när vi var i Varna dagen innan. Det skulle vara sååååå billigt sa reseledaren. Tyvärr så hittade vi inte dessa billiga priser, men vi fick se den näst största katedralen i hela Bulgarien. Den största ligger i Sofia. Vi åt middag och tittade på folk. Sedan åkte vi hem till Golden Sands.

Inga kommentarer: