17 september 2006

Kameraövervakning

Måndag 4/9
Hör och häpna.....
Vädret håller i sig. Så också vår vilja att träna varje morgon. När vi går vår promenad på morgonen så möts vi av olika kommentarer från Bulgarier som är uppe lika tidigt som oss och vi förstår att de flesta tycker att vi är idiotiska som är ute och motionerar, men det struntar väl vi i. "Vi är ju så duktiga."

Vi går vår promenad, stretchar utanför lobbyn och går och äter frukost. Efter promenaden säger Annette att hon har ont i en tå. Vi tittar på den och ser att hon har en ganska stor blåsa på den. Det gör inte så jätteont ont, säger hon.

Vi duschar och gör oss redo för stranden. Vi går till receptionen för att lämna nyckeln och ser till vår förvåning att det finns en tv-monitor där. Efter en stund ser vi att den filmar utanför lobbyn. Precis där vi står och stretchar varje morgon. Där har de alltså sett våra rumpor varje morgon. Vi blir fulla i skratt när vi inser detta och tänker: ha, det bjuder vi på.

Det blir en perfekt dag på stranden med mycket sol och mycket kalla bad. Ja, det gick inte att vänja sig vid det kalla vattnet. Vi äter lite lunch och dricker en drink på stranden på eftermiddagen.

Går hem, sover middag en stund och gör oss i ordning för ännu en kväll i Bulgarien. Vi shoppar lite igen och äter middag.

Efter middagen dricker vi lite drinkar och tittar på folk. Går sedan hem och lägger oss. (Vi är ju på husmors semester, även om ingen tror det.)

Inga kommentarer: