17 september 2006

Partyyyy


Onsdag 6/9
Denna morgonen kunde vi inte gå vår promenad för Annette hade så ont i sin blåsa. Den hade gått sönder, men under fanns det faktiskt en blåsa till och den gjorde rejält ont. Vi fick nöja oss med att äta frukost och gå ner till stranden.

Solade och badade hela dagen. Avslutade med en drink så vi var lite glada när vi gick hem. Mötte återigen vår lille chaufför som hälsade så glatt på oss.


Gjorde oss riktigt snygga (alltså snyggare än vanligt)medans vi drack gin och tonic. Efter några drinkar blir man ju riktigt snygg. Åt en god middag och drinkade på stan en stund innan vi gav oss ut i Bulgariens riktiga nattliv. Började med att gå på PR club som skulle vara den bästa klubben enligt killen som hyrde ut solstolarna på stranden. Vi var nog lite tidiga, för det var inte så mycket folk där. Vi gick vidare till Bonkers för att uppleva samma sak. Lite folk. Vi stannade där en stund och lyssnade på musiken och dansade. Gick vidare till det ultimata stället..... Arrogance. Stället med 4 olika rum och musikstilar. Där var det mycket mer folk. Musiken var så hög att det dunkade i bröstkorgen på oss, men vi stannade och dansade en stund.
Var hemma glada i hatten kl. 03.30 på morgonen. Det ringde i öronen.
Vi somnade som stockar.

Inga kommentarer: